Friday 13th, a good day (Elise Volden)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Friday 13th, a good day

Dagen i dag har vært helt fantastisk. Rett etter jeg postet mitt morgeninnlegg skulle jeg samle sammen alle papirene mine og passet mitt, men passet var sporløst forsvunnet. Jeg letet og letet rundt i hele huset, og håpet om å finne det forsvant helt. Jeg var sikker på at passet var borte, og at siste del av visum søkingen måtte utsettes. Og med tanke på at det var fredag 13. så var det vel bare snakk om min dårlige flaks. Men, mamma fant det og reddet dagen. Når vi kom til Oslo dro vi rett til ambassaden, hvor jeg var i en lang time. Jeg ble sendt alene inn gjennom sikkerhetskontrollen og måtte klare dette på egen hånd, i tillegg så foregikk alt på engelsk. Jeg trodde det skulle være kjempe skummelt, men det gikk veldig bra! Så nå er det bare til å vente på visumpapirene mine, så er jeg klarert til et år i USA. 

I tillegg til dette var det samtidig opptrekk til muntlig eksamen. Og det første jeg gjorde da jeg kom meg ut av ambassaden var å ringe hjem for å se om jeg kom opp. Og gjett hva?!?! JEG KOM IKKE OPP I MUNTLIG. Dette var kremen av kaka, og siden har dagen bare stiget oppover. Nå har jeg bare rolige og korte dager igjen på skolen, og så er det ferie. Lykkerus!

Kjøpte verdens deiligste bukse i dag. Elsker den. Dagen har vært superfin. Har dere hatt en fin dag?


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hei! Mitt navn er Elise Volden, jeg er 16 år og bor i Re. Jeg har valgt å dra på utveksling andre året på vgs, og drar til USA med organisasjonen EF. Jeg skal bo i Greenvile, South Carolina. Her på bloggen kan du følge mitt år i USA.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits