Gladmelding på morgningen (Elise Volden)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Gladmelding på morgningen

God morgen alle sammen! I dag våknet jeg til utrolig gode nyheter, som vil gjøre dagen enda bedre. Jeg har fått avreisedato til USA, og drar 12. August, det er helt ubeskfrivelig villt. Nå begynner det å gå opp for meg at jeg virkelig skal dra bort fra familie og venner i et år. Dagene framover kommer til å gå så fort, og plutselig er jeg på gardemoen. Jeg føler meg lykkelig og kjempeglad, men kjenner jeg gruer meg litt. Jeg gruer meg til å si ha det til alle her hjemme, men også det å komme inn i USA helt alene. Men det går nok veldig bra, jeg vil lære og oppleve. Dette ser jeg fram til! 

Som dere kanskje kan se så har jeg ikke blogget på en bitteliten stund, og det er fordi jeg kommer bare til å blogge om det som har med utvekslingsåret mitt å gjøre. Så jo nærmere avreise er, jo flere blogginnlegg vil det bli. Så stay tuned!

 
♥♥♥ Majida • 23.06.2014 kl.10:01
  Jeg har en konkurranse gående på bloggen min, hvor du kan vinne en veske fra Michael Kors. Hadde satt stooor pris på om du hadde meldt deg på ! :)

  Klem Oda Helene <3
  23.06.2014 kl.10:52
  Så utrolig heldig du er som skal til USA misunner deg litt nå merker jeg! Ha en flott mandag :)

  Legg meg gjerne til som bloggvenn, prøvde selv her men fikk det ikke til!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hei! Mitt navn er Elise Volden, jeg er 16 år og bor i Re. Jeg har valgt å dra på utveksling andre året på vgs, og drar til USA med organisasjonen EF. Jeg skal bo i Greenvile, South Carolina. Her på bloggen kan du følge mitt år i USA.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits