Elise Volden -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Spørsmål angående utveksling.

Hei! I dag er det bare 18 dager til jeg drar, tiden går så utrolig fort. Jeg har fått flighten, diverse småting og gaver til vertsfamilien min er kjøpt inn. Det er helt utrolig at jeg snart sitter i USA. Uansett, jeg har sett på mange andre utvekslingsblogger at de har postet en utvekslings utfordring, med flere spørsmål angående det kommende året. Jeg tenkte å kjøre det samme her på min blogg, så dere får vite litt mere. Here we go!
Hvor skal du på utveksling?

Jeg skal til USA. Jeg skal bo i Greenville, som ligger i South Carolina. 

Hvilken organisasjon reiser du med?

Jeg resier med EF. 

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å ende opp?

Mitt største ønske var å komme til en ikke-alfor-kald stat. Og ønske ble oppfylt!

Har du fått familie eller gjort stat/regionsvalg?

Jeg har fått familie! Jeg skal bo hos vertsmor og vertsfar, jeg blir til å bo uten andre studenter eller barn. Jeg er kjempe fornøyd!

Skal du på forberedelsesleir?

Jeg skal ikke på forbredelsesleir, men skulle ønske jeg skulle. Det virker veldig morsomt og bra ut!

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg mest til selve opplevelsen, leve det amerikanske liv. Oppleve forskjellig høytider, gå på amerikansk skole, bli kjent med mange nye mennesker og resten som føler med.

Hva gruer du deg mest til?

Jeg gruer meg til å reise fra alle her hjemme, det er det jeg synes blir verst. Bare tanken av å si hadet på Gardemoen er helt forferdelig. Ellers smågruer jeg meg til starten av året, hvor jeg må snakke engelsk, komme inn i en ny kultur osv. Men jeg vet at alt blir bedre etterhvert. 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport?

Jeg kunne tenkt meg å prøvd ut volleyball, det hadde vært veldig gøy!

Hva tror du at du kommer til å savne mest?

Jeg kommer til å savne familie og venner, men som sagt jeg kommer tilbake. I tillegg har vi skype, som gjør alt mye enklere. Jeg kommer også til å savne norsk sjokolade!

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?

Jeg har veldig lyst til å dra til Hawaii. Så kanskje det blir en hawaiitur?

Noen spesielle steder du kunne tenke deg å besøke under oppholdet ditt?

Å besøke New York hadde vært veldig gøy!

Tror du dette vil bli et bra år?

JAA! Jeg tror dette kommer til å bli et knall år. Er så utrolig takknemlig for at jeg har denne muligheten og at familien min her hjemme lar meg drar. Jeg gleder meg utrolig masse, og teller ned dagen framover. 

 • 2

  Gladmelding på morgningen

  God morgen alle sammen! I dag våknet jeg til utrolig gode nyheter, som vil gjøre dagen enda bedre. Jeg har fått avreisedato til USA, og drar 12. August, det er helt ubeskfrivelig villt. Nå begynner det å gå opp for meg at jeg virkelig skal dra bort fra familie og venner i et år. Dagene framover kommer til å gå så fort, og plutselig er jeg på gardemoen. Jeg føler meg lykkelig og kjempeglad, men kjenner jeg gruer meg litt. Jeg gruer meg til å si ha det til alle her hjemme, men også det å komme inn i USA helt alene. Men det går nok veldig bra, jeg vil lære og oppleve. Dette ser jeg fram til! 

  Som dere kanskje kan se så har jeg ikke blogget på en bitteliten stund, og det er fordi jeg kommer bare til å blogge om det som har med utvekslingsåret mitt å gjøre. Så jo nærmere avreise er, jo flere blogginnlegg vil det bli. Så stay tuned!

   
  ♥♥♥ Majida

 • 0

  Friday 13th, a good day

  Dagen i dag har vært helt fantastisk. Rett etter jeg postet mitt morgeninnlegg skulle jeg samle sammen alle papirene mine og passet mitt, men passet var sporløst forsvunnet. Jeg letet og letet rundt i hele huset, og håpet om å finne det forsvant helt. Jeg var sikker på at passet var borte, og at siste del av visum søkingen måtte utsettes. Og med tanke på at det var fredag 13. så var det vel bare snakk om min dårlige flaks. Men, mamma fant det og reddet dagen. Når vi kom til Oslo dro vi rett til ambassaden, hvor jeg var i en lang time. Jeg ble sendt alene inn gjennom sikkerhetskontrollen og måtte klare dette på egen hånd, i tillegg så foregikk alt på engelsk. Jeg trodde det skulle være kjempe skummelt, men det gikk veldig bra! Så nå er det bare til å vente på visumpapirene mine, så er jeg klarert til et år i USA. 

  I tillegg til dette var det samtidig opptrekk til muntlig eksamen. Og det første jeg gjorde da jeg kom meg ut av ambassaden var å ringe hjem for å se om jeg kom opp. Og gjett hva?!?! JEG KOM IKKE OPP I MUNTLIG. Dette var kremen av kaka, og siden har dagen bare stiget oppover. Nå har jeg bare rolige og korte dager igjen på skolen, og så er det ferie. Lykkerus!

  Kjøpte verdens deiligste bukse i dag. Elsker den.   Dagen har vært superfin. Har dere hatt en fin dag?

 • 1

  happy friday

  ♥ I dag er det opptak til muntlig eksamen, krysser fingre og tær for at jeg slipper muntlig i år, det hadde iallefall vært utrolig deilig. I dag er det også dagen hvor jeg skal inn på den amerikanske ambassaden for å fikse ferdig visum, så i samme slengen bli det en kosedag i Oslo. Mamma og mine lillebrødre blir med, så det blir en ordentlig familiedag, det er alltid koselig! Nå sitter jeg her med litt frukt og te, og skal snart fikse meg. Dette blir en fin dag! 

  Noen fine planer for helgen?

 • 1

  happy morning

  ♥ I dag starter skolen tolv, og det er så utrolig deilig. Å ha god tid på morgningen er det beste! Nå har jeg tatt på meg treningsklærne og skal snart ta meg en liten joggetur i skogen. Ha en veldig fin dag!

  Hva skal du i dag? 

 • 1

  happiness ...

  ♥ Sola skinner, fuglene kvitrer og livet smiler. Skoledagene blir bare kortere og kortere mens sommerferien nærmer seg. Det er så utrolig deilig å tenke på at første året på vgs snart er over, og at neste år skal fullføres i usa. Til fredagen drar jeg til Oslo på intervju hos den amerikanske ambassaden hvor jeg skal få visumet mitt, i tillegg får vi vite om vi kommer opp i muntlig eksamen. krysser fingrene for null eksamen i år. Ellers skjer det ikke så veldig mye, prøver å være masse med venner og bare nyte finværet. 

  Min bedre halvdel. 

  Ha en fin dag videre!

 • 1

  Hvem er jeg?

  Mitt navn er Elise Bang Volden, jeg er 16 år og er født i 1997. Jeg bor i Re kommune, ikke så langt ifra Tønsberg. På fritiden liker jeg å være med venner og familie, og elsker å oppleve nye ting. Jeg er veldig eventyrlysten, og er alltid åpen for nye opplevelser. I August 2014 drar jeg hele veien til USA, hvor jeg skal bo og gå på skole i et år. Jeg skal bo hos min fantastiske vertsfamilie i Greenville, South Carolina. Greenville er en by på 60,000 innbyggere som ligger nesten innerst i South Carolina. Familien min inneholder vertsmor og vertsfar og en nydelig liten hund. Dette er et år som jeg ser veldig fram tid, og gleder meg utrolig mye til. Jeg er utvekslingstudent hos EF.   Om det er noe du lurer på er det bare å spørre! 

 • 0

  Kontakt meg.

  Hei. Det er mulig å kontakte meg på følgende:

  Email - ellebanan@gmail.com

  facebook - Elise Bang Volden

  instagram - elisebv 

  snapchat - elisebv

 • EliseBV - utvekslingstudent

  Hei! Mitt navn er Elise Volden, jeg er 16 år og bor i Re. Jeg har valgt å dra på utveksling andre året på vgs, og drar til USA med organisasjonen EF. Jeg skal bo i Greenvile, South Carolina. Her på bloggen kan du følge mitt år i USA.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits